Levensreis voor elke levensgenieter

Retraiteweek met spiritualiteit, bewustwording, ontspannen, genieten.
De geitenbellen rinkelen en de kleuren ontvouwen zich aan je…
De tijd is rijp, een ervaring die je je hele leven meeneemt!
De reis van je leven….

Echte vrijheid ligt in jezelf en niet in de buitenwereld!
Ik wil je graag meenemen op deze levensreis zodat je je eigen innerlijke vrijheid en natuur kunt ontdekken en ervaren, en je vanuit díe verbinding jouw kwaliteiten, kracht, kwetsbaarheid, mogelijkheden, moed en liefde in kunt zetten voor je Leven.
Dat je je volledige potentie kunt vieren!

Het is een creatief avontuur vol levensenergie.
Het is een uitnodiging om je grenzen te verleggen, in beweging te komen en een verschil te gaan maken in je leven. Wat wil je, waar ligt je verlangen?
Je kunt de reis aangaan om je eigen belemmerende overtuigingen en patronen, aan te kijken en te laten oplossen in de ruimte van de natuur.

Een prachtige week waar je op jouw tempo kunt ont-moeten, kunt ont-haasten en ont-dekken. Waar je de zon voelt, de warmte en de ontwapenende natuur, met reisgenoten waarin je jezelf herkent en waar alles is om jou te omhullen en ruimte te geven aan de unieke mens die je bent.

Klik hier voor meer foto’s

Een week om je hart te verwennen. Je hart zacht en toegankelijk te maken. Dat geeft je kracht en maakt je heel.
Om dat te kunnen is het nodig de muren rond je hart te onderzoeken en aan te kijken. Zodat je ook met vertrouwen je hart kunt openen en je ziel kunt laten raken. Zodat je kunt ontvangen wat er allemaal voor moois naar je toe komt en met een open hart over die muren durft te kijken, een nieuwe toekomst in!

Ik nodig je uit voor een spannende en inspirerende reis, vol genieten van de Spaanse geneugten. Vol plezier en vreugde. Om te lachen, te zingen, te dansen, de natuur in je op te nemen en te herkennen wie je in wezen bent! Met een open hart en met vertrouwen op aarde te zijn.

Elke levensreis is een feest!
En weet je, voor de thuisblijvers is het zelfs een cadeau, je inspireert ook hen naar een voller, rijker en enthousiaster leven.

Het is mogelijk individueel begeleid te worden tijdens de vrije middagen. Het bewustzijn dat je ontwikkelt tijdens de week, kun je zo verdieping geven, speciaal op jou afgestemd.
Bij verschillende verzekeringsmaatschappijen is vergoeding mogelijk. Het kan ook zijn dat je werkgever bereid is in de kosten bij te dragen.