Nelleke van Dijsseldonk-School

Levensinspiratie Nelleke van Dijsseldonk-school-1

20 jaar geleden kwam ik in aanraking met rebirthing. Er ging een wereld voor me open. Ik leerde de kracht en mogelijkheden van mijn adem kennen.
Daar is mijn pad van bewustwording begonnen en niet meer geëindigd.

Ik gebruik mijn persoonlijke levensreis, mijn inzichten vanuit opleidingen/trainingen en mijn ervaring als therapeut (sinds 1994).
Ik stem me af op de groep en individuele cliënt/deelnemer om te voelen wat er nodig is. Hierdoor creëer ik in korte tijd een sfeer van wederzijds respect en vertrouwen. Van daaruit kan alles ontstaan.

Ik werk met dynamiek, stilte, eenvoud, kracht, humor en enthousiasme.
Ik ga ervan uit dat je alles in je hebt wat voor jou nodig is om gelukkig te leven! Dat is de basis waarop ik je help je levenskracht terug te vinden en het vertrouwen in de wereld om je heen te laten groeien.

Wat ik graag doe is mensen inspireren, wegen zoeken om te komen bij waar ze naar verlangen. Dat je kunt doen wat je echt graag wilt. Dat je je kwaliteiten en talenten vol in kunt zetten en je levenslustig voelt. Genieten van jezelf en de relatie die je met anderen hebt.
Ik voel een grote passie om dat bij elke cliënt in mijn praktijk in te zetten en bij iedere deelnemer van de Levensreizen!

Ik geniet er enorm van om de puurheid, de levenskracht, de moed en de humor van cliënten/deelnemers naar buiten te zien komen. Te zien dat weerstanden worden omgezet in helend vermogen en de natuur van ieder uniek mens er meer en meer mag zijn. Te zien dat het hart weer mag stralen en de diepte van de ziel aangeraakt wordt.
Daar gaat míjn hart ook dieper van stralen…

En andersom laat ik me ook heel graag inspireren door anderen. Door jullie en door mensen die mij na staan. Ik voel een dankbaarheid naar het Leven.

In de afgelopen jaren heb ik vele weekenden en weken begeleid en ervaren hoe helend en transformerend het werkt voor cliënten om een hele week in rust met je verlangen bezig te zijn. Dit is ook een ervaring die ik van mezelf goed ken op mijn pad naar bewustwording.
Ik heb verschillende reizen begeleid naar Andalusië en het land heeft mijn hart en mijn innerlijke natuur geraakt.
Voor mij voelt het als puur, pure natuur, waardoor ik ook als vanzelf contact maak met de pure natuur in mezelf. Met mijn essentie, de bron waaruit ik altijd kan putten.
Vanuit die bron is LevensInspiratie ontstaan.

De eenvoud, de ruimte, de zon, de bergen, de zee, de lucht, de aarde, ik voel me omarmd.

Ik heb de volgende opleidingen gevolgd:

  • 3 jarige opleiding Rebirthing en Relatiewerk.
  • 4 jarige opleiding Neo-hypnotherapie en
  • 1 jaar Systemisch werken met groepen en individuen.

Psychotherapeutische opleidingen met de adem, het lichaam en het systeem waartoe je behoort, als methode om tot bewustwording te komen.
Door aan trainingen en cursussen deel te nemen, blijf ik me verdiepen in begeleiden naar bewustwording en in mijn eigen spirituele leven.

  • Verschillende trainingen die gericht zijn op het esoterisch vermogen ontwikkelen.
  • Way of the heart work- and playshops bij John Marc Stroud en Jaem.
  • Ho’oponopono bij Amira Segal.