Dag met ademsessie in warmwater

Een nieuwe start voor jezelf!  Leven in licht en zijn wie je bent…

Een ademsessie in het warme water maakt dat je zonder moeite in contact komt met je lichaam en gevoelens. De diepe ontspanning in het warme water kan op een zachte en intensieve manier onbewuste overtuigingen en patronen naar boven halen en geeft je de kans om vanuit het diepste van jezelf een nieuwe start te maken.
Het brengt je bij gevoelens van vertrouwen en overgave. Bij gevoelens van een nieuwe geboorte.

Vanuit verbinding met je hart en je Zijn, jouw plek innemen, hier in jouw leven, hier op aarde, binnen je familie, je geliefden, je omgeving.

Je adem als kracht inzetten. Ervaren dat je een mooi mens bent, met unieke kwaliteiten.

Het warme water helpt en draagt je. Verwonder je….

We werken vanuit veiligheid, liefde, humor en plezier. Zodat er op ontspannen manier verdieping plaatsvindt en je uit komt bij Vol Leven.

Ik nodig je uit om je te laten dragen
door het water
de ander…het leven.

Wat we gaan doen:

  • aankomst en kennismaken
  • verbinding met jezelf
  • geleide meditatie
  • sessies in het water
  • stilte en integratie

Een dag die we met zorg en aandacht voor jou aanbieden.
We maken gebruik van het warmwaterbad in Leende. Een prachtig en sfeervol binnenbad waar we van harte Welkom zijn!
In de begeleiding word ik geassisteerd door Jac.

zwembad Oostrik

De kosten voor de dag bedragen € 130,- dit is inclusief gebruik zwembad, lekkere soep voor bij de lunch en thee voor de hele dag.

Reacties deelnemers:

De ademsessie bij jou een paar weken geleden was voor mij de eerste keer. Het is voor herhaling vatbaar want ik voel me nog steeds goed. (S.)

De essentie was voor mij genieten, gedragen worden, er helemaal zijn, loslaten. Het hangen met de snorkel met jullie drie dicht om me heen heeft me diep geraakt, een moeilijk te omschrijven gevoel, helemaal welkom zijn benaderd het het meest. (Silvia)

Terwijl ik het trapje afliep heb ik iets gefluisterd van “Eindelijk, ik wil naar huis.” Of nog verder dan thuis, helemaal terug naar waar ik ooit vandaan kwam en dat voelde als troostrijk.
Het was fijn te ervaren dat het thuiskomen bij mezelf nu eens niet alleen betekende te willen schuilen en wegkruipen in de armen van een ander. Het was bevrijdend te voelen dat ik ook wilde stáán, alleen staan in mijn eigen ruimte, krachtig en liefdevol.
Ik realiseerde me hoe vertrouwd het voelde, om met ruimte te ademen. Iets wat ik vijftien jaar geleden al ontdekt had, maar tot een vage herinnering was geworden. De afgelopen tijd ben ik vooral druk geweest de weg naar het hart van een ander te zoeken en vergat ik mijn eigen hart.
Ik wil jullie bedanken voor het begeleiden van deze indrukwekkende warmwaterdag, hetgeen jullie op een heel fijne, warme, organische en ook lichte, soms humorvolle wijze gedaan hebben. Wie weet tot een volgende keer. (Marc)

Allereerst wil ik je bedanken voor deze bijzondere dag, je aandachtige aandacht was voor mij een warm bad, die neem ik alvast mee in de toekomende tijd. Mijn essentie was loslaten en de boosheid aankijken, wat jij mij meegaf ‘Geduld met en voor mijzelf” is ook essentieel .
Dat ik aanvankelijk eerst voor vrouwen koos in mijn groepje had zeker met mijn verleden te maken. Maar toen ik uiteindelijk bij twee mannen terecht kwam, heb ik gedacht “Wilna ga er maar doorheen” deze mannen zijn oké en dat ging goed. Ik kon mijn emotie laten gaan. (Wilna)

Zeker voor herhaling vatbaar!
Het voelen van zoveel intimiteit in een groep. Kwetsbaar. Gedragen.
Ik voel voeding op zo’n dag als het gaat om “erbij horen”.
Ik ga me meer inzetten om bewust gedurende de dag dit contact te maken met mezelf en vanuit deze verbinding contact te zoeken met anderen. Ik hou bij of er vacatures zijn voor banen die meer bij mij passen. Ik ga ’s avonds meer bewust aandacht schenken aan liefde en intimiteit.
Meer de natuur opzoeken. Bos en water. Momenten van alleen zijn creëren en tijd nemen voor dat waar mijn hart ligt. (J)

Het thema rust in mezelf en de dingen met aandacht doen is iets wat me de laatste tijd bezig houdt.  De sessie in het warme water was voor mij weer bewust stil staan hoe belangrijk dit thema voor me is en hoe  groot mijn blijdschap is wanneer ik het ook in de praktijk breng.
De afsluiting met opnieuw aandacht voor de kaartjes en er nu iets op schrijven maakt dat het thema ook na deze dag onder je aandacht blijft. Het was een  hele fijne dag. Ik zou het zo weer doen. Wat betreft de begeleiding van jullie beide die was op maat, zorgvuldig en enthousiast . Heeeeeel erg bedankt. (Marijke) 

Wat was het een bijzondere en mooie dag zondag! Ik heb echt intens genoten en me zo gedragen gevoeld. Het voelde heel fijn en verbonden en vooral veilig met elkaar. Ik heb gevoeld dat ik vaak wel ontvang, maar niet volledig en zoveel als ik behoefte heb. Ik ben geneigd al snel tevreden te zijn en weer te gaan geven.
Verder werd ik geraakt door een zacht kusje op mijn hoofd, een strijking over mijn gezicht. Ik kom graag een volgende keer weer, voor mij is dit een mooie manier van mezelf helemaal voelen en gesteund voelen. Mooi om de balans te houden.
Ik vind de begeleiding helemaal top, de dag was voor mij perfect! (Silvia)

Het is heerlijk om jezelf af en toe zo’n cadeau te geven! De begeleiding is zo zorgvuldig dat je je al snel heel veilig voelt. Je ligt een vol uur in het warme water met mensen die je al die tijd onvoorwaardelijk steunen en faciliteren. Dat is zo’n luxe. Ook in de rol van begeleider geniet je mee met het proces van de ander. Het is genieten dat met geen geld te betalen is! (Marianne)

Ik vond de dag erg inspirerend. Het was prettig om te mogen ontvangen. Hoewel ik nog wel lichte controle bespeurde bij mezelf heb ik me ook echt over kunnen geven. Ik ben me meer bewust wanneer ik de controle inzet en waarom. Op het werk, waar ook wel last ligt, voelde ik me vorige week vrij en hield ik me niet in. Dat was erg prettig. Er is dit weekend een situatie geweest waarin ik makkelijker naar iemand toe stapte dan voorheen. Al opsommend blijkt er dus wel degelijk effect te zijn.
Heel erg bedankt voor deze mooie ervaring!! (Marlies)

Voor mij was het belangrijkste moment toen ik het water inliep en Jac zei: “Je mag jouw ruimte innemen”.
Mijn ruimte? Mijn ruimte, mijn ruimte…is wat ik nodig heb. Ik wist niet dat dit zo goed voelt. Bewust de anderen op afstand, dit is wat ik nodig heb. Wat voelt het goed!! Zo goed, en ik heb toch ruimte nodig hoor, daar was ik verbaasd over.
Een ander zeer belangrijk moment was m’n hoofd, de aandacht hiervoor.
Ik had hoofdpijn: het koude water dat over mijn hoofd gegoten werd, de zachte aanrakingen op mijn hoofd, vanuit mijn hart ademen en liefde naar mijn hoofd. (Anny)

Het was een bijzondere dag! Een samenvatting van inzichten.
De essentie van alles is denk ik achteraf, dat alle momenten precies goed waren en ook de opeenvolging en verandering daarin. De aandacht die je geeft in het moment, waardoor je er echt bent, maakt van elk moment een feestje. Dat was op de ademdag eigenlijk uitvergroot, zodat ik het nu nog meer kan omarmen. 
Vond het fijn dat je er af en toe was met een rake opmerking, ondersteuning of aanraking. Prachtig hoe je mensen weer naar de rust weet te brengen. Daarin kon ik ook voor mezelf heel erg de waarde voelen om niet in het drama te blijven hangen, maar er doorheen te gaan. (Danielle)

Een veilige warme beleving van deze bijzondere dag. Het voelde als thuis zijn, bijzonder en toch gewoon er zijn voor elkaar.
Het fijne gevoel van samen met 9 mensen een bijzondere dag beleven. Het samenwerkings-gevoel in het team waar ik mee werkte, het elkaar aanvoelen wat te doen. Het fijne gevoel van gedragen worden in het water, het heel klein maken gebeurde vanzelf was heel bijzonder, het gevoel dat ik vast zat, niet verder kon.
Ik ben dankbaar voor de begeleiding van het team en van jouw Nelleke, ik voelde me gedragen en gewaardeerd de hele dag. (Mariet)

De warmwaterdag. Heel fijn om me gedragen en welkom te voelen, heeft diepe indruk gemaakt op me. Mooi om ook mijn boosheid te voelen en te uiten en aan te geven wat ik wil, hoe ik het wil! Een gevoel van vrijheid, en het gedragen worden gaf me het gevoel dat ik het even helemaal niet hoefde te weten, alleen maar voelen dat ik oké ben en welkom ben.
Ik ben (bijna) elke dag gaan mediteren en heb dan vooral gericht op het gevoel van warmte en liefde van de warmwaterdag. (Silvia)

Wat zijn jullie een prachtig team samen.. Warm en oprecht. Heb zelden mensen gezien die zo goed kunnen luisteren .. jullie horen de dingen tussen de woorden door.. Dit bracht verhalen zonder maskers. (Ellen)

Vorige week had ik georganiseerd om met mijn vader en moeder (mijn ouders zijn gescheiden en hebben weer wat meer contact) op een terrasje te zitten. Ik heb ze verteld hoe blij ik ben dat ik bij hen geboren ben en dat ik besta. Het raakt me nu weer. Ze gaven me terug blij te zijn met mij en van mijn vader kreeg ik spontaan een kus. Daarna hebben ze me verteld over mijn geboorte. Heel bijzonder om tussen hen in te zitten en te voelen dat zij mijn ouders zijn en dat ik met zoveel mogelijkheden het mijn vorm kan (gaan) geven.

Door je (vrijheid en openheid) te laten zien, word je gezien en kun je inspirerend zijn voor anderen. (Lonneke)