Locatie en Programma

Locatie en Programma

Wij zijn ontzettend gelukkig met ons huis in Andalusië. Door allerlei ‘toevalligheden’ die op ons pad kwamen te volgen zijn we hier terecht gekomen. Op deze warme, gastvrije, prachtige plek!
We worden altijd blij van ons geluk delen en daarom delen we ook graag het gebruik van ons huis en op deze site specifiek het appartement. Omdat het appartement én de omgeving zo geschikt is om helemaal bij jezelf uit te komen, bij je eigen natuur, bij de wijsheid, de liefde en waarheid van je hart, om de Bron weer te ontdekken.
Ook zonder dat je inschrijft voor de Levensreis, als je voor jezelf een plek zoekt om vakantie te vieren en je je aangesproken voelt door wat je hier leest ben je van Harte Welkom. 

La Chaparra, ligt midden in het schitterende Andalusische heuvellandschap. Tussen amandel en olijfbomen.
Je verblijft in appartement Alegria. Het is een één-kamerappartement voor 2 personen met eigen ingang. Alegria heeft een keuken, badkamer, slaapgelegenheid en eigen terras.
Het is een open, lichte en sfeervolle ruimte.
Als je ’s morgens wakker wordt zie je vanuit je bed de prachtige luchten met de opkomende zon.
Prachtig uitzicht, gezellig terras, een knus thuis.

Het is de perfecte plaats om tot rust te komen, vrij te komen van ballast en weer totaal opgeladen, fris en met vernieuwde inzichten naar huis te gaan.
Een klein paradijsje op deze grote aarde;-)

Riogordo is een gezellig wit Spaans dorp met alle voorzieningen.

Programma

Programma

Je laat de stress van het dagelijkse leven achter je en de focus ligt op ontspannen en genieten van jezelf en de omgeving. Je ontdekt je eigen innerlijke rijkdom!

We beginnen elke ochtend met meditatie en een inspirerend programma dat je brengt naar je innerlijke vrijheid en rust.
In een groep de verbinding met jezelf maken kan inspirerend zijn, maar voor sommige mensen is het juist prettig om de aandacht alleen voor zichzelf te hebben of samen met alleen je maatje. 
Het programma is afgestemd op jou. Het is maatwerk!

Wil je meer weten over mijn werkwijze…klik op: Praktijk en Over ons

In grote lijnen gaat het er zo uit zien:

  • ’s morgens om 8.00 een meditatieve start van een uur.
  • daarna is er tijd om te ontbijten en ben je vrij tot 10.30.
  • vanaf 10.30 tot 13.00 verdere verdieping en verbinding met jezelf.
  • vanaf 13.00 is de middag vrij in te vullen, naar je eigen behoefte.
  • in overleg, voor het avondeten integratie en verbinding

Er is de mogelijkheid om een persoonlijk coachingsgesprek aan te vragen (bij meerdere deelnemers) of je te laten masseren.
Je kunt een wandeling maken, genieten van de rust en eenvoud wat een klein spaans dorpje te bieden heeft, een boek lezen, schrijven of eens gewoon helemaal niets doen. Puur genieten van de omringende ruimte en rust.

  • 2 middagen zullen we onderweg zijn. Een dag gaan we naar het strand en de andere dag gaan we een wandeling maken en verblijven we in de natuur.

Na een week vol inspiratie en verrijking, kun je opgeladen aan een nieuwe fase in je leven beginnen!