Ademsessie

Ademen is leven! Je lichaam is je ‘huis’!

In je adem en je lichaam kun je voelen of je het leven ten volle kunt leven. Heb je een ruime adem of oppervlakkig? Voel je je adem in je buik of in je borstgebied? Vul je je gehele romp met adem?
Door te ademen in je hart maak je contact met je Bron, met de wezenlijke kern van jezelf.
Door de adem maak je contact met je bekken, je rug, je keel, je buik…je hele lichaam en kun je de kracht weer ervaren van je lichaam, van je ‘huis’.
Het is je natuur om alle ruimte te mogen nemen voor je adem en voor wie jij bent. Maar in de loop van ons leven zijn we door allerlei omstandigheden onze adem in gaan perken en daarmee ook onze vrijheid van leven.
Je bent geneigd je adem in te houden als je spanning of stress voelt of als je moeilijkheden met je adem ervaart, zoals bij astma of hyperventilatie.
Het blijkt dat veel mensen slechts een beperkt gedeelte van hun ademhaling gebruiken. Ze halen voldoende adem om te overleven.

Met ademwerk maak je je adem voller en ruimer dan wat je gewend bent, hierdoor komen je gevoelens en gedachten meer naar boven en worden zichtbaar. Doordat ze zichtbaar én voelbaar worden krijg jij de kans om je gedachten om te zetten waar nodig en verandering in je leven bewerkstelligen.
Je wordt je bewust van hoe jij in het leven staat. Je ontdekt je eigen waarheid en voelt wat jij nodig hebt om ten volle te leven en je eigen weg te gaan

Rebirthing is een techniek die met behulp van een verbonden ademhaling een proces op gang brengt waardoor contact kan ontstaan met gevoelens en patronen die ontstaan zijn tijdens de geboorte of in de eerste levensjaren.
Het is een subtiel energetisch proces.

Individuele sessie

In een ademsessie kun je ervaren hoe het is om ruim en open te ademen. Je leert je adem bewust te gebruiken om weer te voelen, om jezelf te zijn, en door te ademen als iets moeilijk gaat…

Je bent op allerlei momenten geneigd om je adem in te houden. Je leert om, juist bij spanning, tóch door te ademen. Hierdoor kan het gevoel wat er op dat moment is zich integreren, mag het er zijn, en hoeft het geen belemmering te zijn om te ontspannen in je lichaam en je leven.

Een individuele sessie duurt 1 tot 1,5 uur. Kosten: € 60/90,-