Introductie

Hoe kun jij op een ontspannen manier het leven leven?
Ik ondersteun je om vanuit eenheid te kijken, vanuit verbinding met het innerlijk weten in jezelf.
Je hervindt je kracht en het vertrouwen in jezelf. Dat hangt van niemand anders af. Je kunt alles in jezelf vinden, je bent heel en volledig!

In mijn begeleiding staat ervaren op de eerste plaats.
Ik gebruik naast gesprek, adem- en ontspanningsoefeningen, meditaties, systeemopstellingen, klank, de natuur, contact met het innerlijk kind…methoden die maken dat je in staat bent vanuit vrijheid en als vanzelf, keuzes te maken voor wat jij wilt in je leven.

De levensthema’s waarmee cliënten geholpen worden zijn van velerlei aard.
Rouwverwerking, angst, burn out, kortademigheid, hyperventilatie, weinig zelfvertrouwen, stress, contact voelen met je lichaam, relatieproblemen, problemen op het werk.     

Mensen die meer met hun gevoel in contact willen zijn, die het pad van bewustwording en persoonlijke groei willen gaan.

Jouw bereidheid om naar jezelf te kijken, je open te stellen om te voelen wat er in je omgaat en je ontdekkingen plaats te geven in je leven, zijn belangrijke ingrediënten om daar te komen. Ik bied je daar ruimte voor.

Ik gebruik mijn persoonlijke levensreis, mijn inzichten vanuit opleidingen/trainingen en mijn ervaring als therapeut (sinds 1994). Ik ben mezelf.
Ik stem me af op de individuele cliënt/deelnemer en de groep om te voelen wat er nodig is. Hierdoor ontstaat in korte tijd een sfeer van wederzijds respect en vertrouwen.

Ik werk met dynamiek, stilte, eenvoud, kracht, humor en enthousiasme.
Ik ga ervan uit dat je alles in je hebt wat voor jou nodig is om gelukkig te leven! Dat is de basis waarop ik je help je levenskracht terug te vinden en het vertrouwen in de wereld om je heen te laten groeien.