Nelleke van Dijsseldonk-School

Nelleke van Dijsseldonk-School

Inmiddels 30 jaar geleden kwam ik in aanraking met rebirthing. Er ging een wereld voor me open. Ik leerde de kracht en mogelijkheden van mijn adem kennen.
Daar is mijn pad van bewustwording begonnen en niet meer geëindigd.

Wat ik graag doe is mensen inspireren, wegen zoeken om te komen bij waar ze naar verlangen. Dat je kunt doen wat je echt graag wilt. Dat je je kwaliteiten en talenten vol in kunt zetten en je levenslustig voelt. Dat je voelt wie je werkelijk bent, in je kern.
Ik voel een grote passie om dat bij elke cliënt in mijn praktijk in te zetten en bij iedere deelnemer aan de Levensreizen!

Ik geniet er enorm van om de puurheid, de levenskracht, de moed en de humor van cliënten/deelnemers naar buiten te zien komen. Te zien dat het hart weer mag stralen.
Daar gaat míjn hart ook dieper van stralen…

In de afgelopen jaren heb ik vele weekenden en weken begeleid en ervaren hoe helend en transformerend het is voor cliënten om een hele week in rust en buiten je dagelijkse beslommeringen met je verlangen bezig te zijn. Dit is ook een ervaring die ik van mezelf goed ken op mijn pad naar bewustwording.

Ik heb verschillende reizen begeleid naar Andalusië en het land heeft mijn hart geraakt. Ik verblijf enkele maanden per jaar in Andalusië en het voelt als een verrijking om ook anderen daarvan mee te laten genieten.
Voor mij voelt het als puur, pure natuur, waardoor ik ook als vanzelf contact maak met de pure natuur in mezelf.

Vanuit die bron, vanuit mijn Ware Zelf, ontstaat mijn LevensInspiratie.
De eenvoud, de ruimte, de zon, de bergen, de zee, de lucht, de aarde, ik voel me omarmd.

Ik heb de volgende opleidingen gevolgd:

  • 3 jarige opleiding Rebirthing en Relatiewerk.
  • 4 jarige opleiding Neo-hypnotherapie en
  • 1 jaar Systemisch werken met groepen en individuen.

Psychotherapeutische opleidingen met de adem, het lichaam en het systeem waartoe je behoort, als methode om tot bewustwording te komen.
Door aan trainingen en cursussen deel te nemen, blijf ik me verdiepen in begeleiden naar bewustwording en in mijn eigen spirituele leven.

  • Verschillende trainingen die gericht zijn op het esoterisch vermogen ontwikkelen.
  • Way of the heart work- and playshops bij John Mark Stroud en Jayem.
  • Ho’oponopono bij Amira Segal.
  • I AM bij de I AM Academy