Hotstonemassage

De natuurlijke basalt(lava)stenen geven je warmte, maken ruimte van binnen, de muziek of de stilte draagt je. Je komt in een diepe ontspanning.
Ik neem je mee in een beweging van afstemming, zorgvuldigheid en liefde.
Mijn handen en de warme stenen volgen.

Het is mogelijk de massage te combineren met een ademsessie. Hierdoor kunnen gevoelens en inzichten die naar boven zijn gekomen integreren en geef je jezelf tijd om daar heerlijk in te ontspannen en nog meer ‘grond’ te geven. 
Je kunt je onderdompelen en overgeven aan je lichaam.

Bij de hotstonemassage wordt gebruik gemaakt van verwarmde basaltstenen(lava). De stenen bezitten hun natuurlijke vorm en kracht.
Deze worden op het lichaam geplaatst. De warmte geeft ontspanning en stimuleert de chakra’s. De stenen houden de warmte lang vast en geven de warmte langzaam af aan het lichaam. De lichaamstemperatuur stijgt, waardoor de stofwisseling verhoogt. Het lichaam wordt gemasseerd met olie en de warme stenen. Het is een combinatie van de hotstones en intuïtieve massage.

Een hotstonemassage geeft je 1,5 uur ontspanning.
Daarnaast nog een nawerking in je lichaam die dagen kan zijn.
Kosten: € 60,- 
Deze massage is alleen mogelijk in Riogordo, Andalusië

Reacties levensgenieters:

Ik vond het heerlijk, wat me het meest bij is gebleven is de rust en de aandacht voor mezelf en de liefdevolle aandacht van jou. Dat vond ik heel fijn. Even time out, relaxen en voelen dat je een lijf hebt om van te genieten.

Ik vond de massage echt heerlijk!
Ontspannend, rustgevend, verwarmend en met veel aandacht en liefde gegeven.
Genieten was het!

Ik vond de massage ontspannend, warm en deskundig.